Comments are off for this post

Informasjonsmøte om konfirmasjon i Misjonskirken

Snart konfirmant? sjekk ut Tentro, et ​konfirmasjonsalternativ fra frikirkene i Norge som er åpent for alle. Fredag 15. september kl. 17:00 er det informasjonsmøte for konfirmanter og foreldre i Misjonskirken i Holmedalen 30 på Kleppestø. Selve konfirmasjonsdagen blir lørdag 12. mai 2018.

Tentro er en frikirkelig konfirmasjonsundervisning som du kan velge i stedet for kirkelig eller humanistisk. Tilbudet bygger på et kristent rammeverk, men har et et annerledes opplegg enn i den norske kirke når det gjelder former og læringsmetoder.

TenTro tar vi opp viktige spørsmål om tro og livet ellers på en lett måte. Sammen har vi gøye kvelder med spennende tema, og det blir tur til London sammen med konfirmanter fra hele Vestlandet. Tenårene er en tid der det kan være mange spørsmål, vi ønsker at konfirmasjonstiden skal være en tid da du som konfirmant får god undervisning om den kristne tro og hva det vil si å være en kristen.

Å velge tentro som din konfirmasjonsundervisning innebærer ikke forpliktelse til Misjonskirken. Det er heller ikke et krav å være døpt eller å la seg døpe. Opplegget har en tydelig kristen profil, og det vil være kristne ledere fra Misjonskirkens menigheter i Bergensområdet som står ansvarlig for turer, gruppesamlinger og undervisningskvelder, men du kan være med på tentro selv om du ikke tilhører en kristen sammenheng selv.

Velkommen på informasjonsmøte på fredag 15. september kl. 17:00 i Misjonskirken på Kleppestø. Her vi du få høre mer om opplegget, og anledning til å stille spørsmål til lederne.

Comments are closed.