Askøy Misjonskirke er en kristen menighet tilknyttet Misjonskirken Norge. Vi ønsker er å være et sted hvor man kan komme om man tror, eller om man ikke tror så mye. Vi vil være en kirke som kan vise hvem Jesus er, og inspirere og utruste til å etterfølge Jesus. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss, eller stikke innom på et arrangement. Vi har alltid plass til nye mennesker!

Under har vi samlet litt kjapp info om arrangementer gjennom en vanlig uke hos oss:

Gudstjeneste søndager Kl. 11 eller Kl.18

Gudstjenesten på søndag er der alle generasjoner i kirken møtes. Vi har livsnær og praktisk forkynnelse, lovsang, og et godt sosialt miljø. Vi har barnekirke, og det er også ofte kirkekaffe etter gudstjenesten.

Ungdom / Tenåring

Solution heter ungdoms/tenårings arbeidet i kirken vår. Der møtes de i alderen mellom 13 - 19 år. Vi har cafè, andakt, lovsang, leker, spill, og arrangerer gjennom året LAN, paintball, og diverse tema-party. Her kan du ta med dine venner, eller komme og bli kjent med nye. Er du i denne aldersgruppen er du veldig velkommen!

Lifegrupper

Det er i hverdagen mesteparten av kristenlivet skal leves. I en lifegruppe vil man dykke dypere inn i hvordan leve som en Jesus etterfølger i hverdagen. Gruppen består av opptil 8 personer og møtes ca. annenhver uke. Vi har lifegrupper for tenåringer, voksne og eldre.

Senior

Er du 60+ arrangeres det seniortreff hver tredje søndag i måneden kl.11. Der blir det sosialt samvær, mat, andakt, sang og musikk.

Speider

Speideren samles hver mandag kl. 17.30 - 19.00. Vi har speidere fra. 5 klasse og oppover.